FM-Minded

           About us

 
 

FMMinded
Misschien denk je wel, h weer een site erbij over dat populaire spel. Daar heb je wel een beetje gelijk in, maar ikzelf vond het nodig dat er toch een site bij gaat komen. Het is voor mij de allereerste keer dat ik een website maak, dus er zullen vast wel dingen zijn die voor verbetering vatbaar zijn. Uiteraard wordt daar hard aan gewerkt om deze site tot een topper te maken.
In de loop van de tijd zullen er wellicht dingen verranderen, maar over het algemeen ben ik best tevreden over hoe de site nu er uit ziet.
 
 
 
 
Over mezelf
Ik ben zelf een grote fan van het populaire spel, al sinds 1998 doe ik dit spelletje al, toen heette het nog Championship Manager. Sinds vorig jaar kwam ik veel op een site die over dit spelletje gaat. Zelf denk ik dat die site mij heeft geinspireert om zelf een site te gaan maken. De site waar ik het over heb staat ook tussen de links, je mag zelf kijken welke het zal zijn. Zelf ben ik er van overtuigd dat dit de allerbeste site is die over dit spelletje gaat, vooral het forum is uitstekend en ik hoop dat ik ooit ook zo iets heb opgezet. Daarom heb ik een begin gemaakt en ik hoop dat jullie samen met mij gaan genieten van deze site! Kijk vooral eens bij het forum!